Cautare

1913 de rezultate pentru "compatibilitate primar" (2.58 secunde)
In urma unei campanii electorale care a reusit sa aduca doar un procent mic de bucuresteni la vot, Adriean Videanu, candidatul Aliantei PNL-PD, a fost ales din primul tur al alegerilor partiale primar general al Capitalei.
Adriean Videanu a primit ieri de la oficialii Biroului Electoral Municipal (BEM) certificatul care atesta ca a obtinut functia de primar general al Capitalei, in urma alegerilor partiale care au avut loc duminica. ... “Mai am un singur pas procedural pentru a fi primar general “plin“ al Capitalei:
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Puiu Hasotti s-a aratat deosebit de incantat de afirmatia pe care actualul primar al Mangaliei Zamfir Iorgus ar fi facut-o publica, dupa cum declara deputatul Gheorghe Dragomir: "Viitorul primar al orasului va fi un liberal".
Atunci eu am fost cel care i-a zis ca daca face asta pierde functia de primar.
As vrea sa-l vad si eu, de exemplu, pe domnul primar Iohannis al Sibiului ca se plange de faptul ca a primit bani de la guvernul Ungureanu, voluntariindu-se apoi sa ii ofere inapoi guvernului actual.
Un primar PSD din judetul Vaslui isi bate joc de consatenii care au alte opinii politice. ... Acest primar care se manifesta de parca ar fi un caine fara stapan a instituit de capul lui si o taxa de salubritate pe care o foloseste pentru a-si intimida adversarii.
Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Marcel Radut Seliste) Candidatura liderului Marian Munteanu, din partea PNL, la functia de Primar al Capitalei, a declansat un scandal teribil si a tulburat multe cuiburi de viespi.
Aproape 800 de localnici din comuna mureseana Vanatori au inceput procedurile pentru schimbarea din functie a actualului primar, Adrian Lapadat (PSD), la Prefectura Mures fiind trimisa o lista cu semnaturi ale acestora, ei solicitand organizarea unui referendum.
Dupa cum ne-a declarat, Zamani s-a decis sa intre in cursa electorala pentru ocuparea functiei de primar al orasului Techirghiol, deoarece considera ca are varsta si experienta necesara.
"Nu-mi amintesc sa se fi discutat despre acest contract in consiliu si nici nu cred ca l-am delegat pe primar sa semneze contractul pentru ca mi-as fi adus aminte. ... Nu am vazut contractul si nu tin minte sa-l fi imputernicit pe primar sa-l semneze", a spus Stefirta.
"Am primit ordin de la domnul primar sa nu mai comunic cu ziaristii, decat in scris. Nu stiu ce s-a intamplat, asta mi s-a spus", a replicat viceprimarul Sorin Iordache, care nu a dorit sa comenteze decizia luata de primar. ... "E problema domnului primar!
Pana cand consilierii isi vor vedea visul cu ochii, vor fi nevoiti sa-l consilieze pe primar pe unde apuca. ... In ceea ce il priveste pe Neculai Grigoras, acesta sustine ca l-a sfatuit atent pe primar inca de cand a devenit consilierul sau.
Fostul primar al localitatii Rasova, Dumitru Chirescu, a fost primul primar din istoria Romaniei care a fost dat afara din comisia locala.
Viceprimarul comunei Corbu, Marian Galbinasu, actualmente candidat din partea Aliantei PNL-PD la functia de primar al acestei localitati, este angrenat intr-o lupta crancena, in justitie, pentru a readuce in patrimoniul Primariei suprafetele din Grindul Chituc care au fost smulse ilegal.
Primar bolnav Seful democratilor galateni a mai aratat si ca in foarte scurt timp se va lua decizia de suspendare a edilului din Namoloasa din cauza unor probleme medicale. ... S-a intors in Partidul Democrat, dar nu-si va putea continua activitatea de primar.
In comunele Barca din judetul Dolj, Lazarea din judetul Harghita, Breaza din judetul Suceava si Iecea Mare din judetul Timis se vor organiza alegeri pentru functia de primar.
In cadrul unei conferinte sustinute de filiala Constanta a Partidului National Taranist Crestin Democrat, presedintele Liviu Scarlat a afirmat ca prioritara pentru partid in perioada urmatoare este completarea listei candidatilor pentru viitoarele alegeri pentru functia de primar, consilier local si deputat pana pe data de 30 noiembrie, dar si un candidat pentru Parlamentul European, pana la data de 15 noiembrie.
In fine, conducerea Partidului Democrat a lansat proiectul “Un primar - un proiect”. Pacat ca orasul nostru nu are un primar democrat.
google-analytics.com